Voordelen voor ondernemers

Meedoen als ondernemer onderstreept jouw betrokkenheid bij de lokale samenleving. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om extra omzet te generen en klanten te binden.

De loyaliteit van de consument naar de ‘eigen ondernemers’ binnen de Gemeente Barneveld is bijzonder groot. U kunt hier uw voordeel mee doen. Door het grote aantal inleverpunten is de Cadeaukaart, voor zowel consumenten als bedrijven,  aantrekkelijk om weg te geven.

In de afgelopen jaren hebben wij geconstateerd dat de kaart steeds meer ingezet wordt als jubileum-, Kerst- en/of Eindejaarsgeschenk. Ook participeert de Gemeente Barneveld door de Cadeaukaart in te zetten bij de jaarlijkse Mantelzorgwaardering. 

Deelname betekent ook, gratis promotie op de website en reclame uitingen van de Cadeaukaart Gemeente Barneveld. 

Als ondernemer kunt u meedoen als inleverpunt, maar uiteraard ook al verkooppunt. Sluit nu aan en maak deel uit van het succes van deze veelzijdige kaart.

Illustratie cadeaukaart Barneveld

Aansluiten als ondernemer?

Aansluiten kan eenvoudig door het sturen van een mail met contactgegevens naar [email protected]. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en verdere informatie over de kosten en voorwaarden van het lidmaatschap.

Ook voor eventuele andere vragen kun je hier terecht. Een van de bestuursleden van de Stichting Cadeaukaart Barneveld zal dan contact met je opnemen.