Kies dit jaar voor een lokaal kerstcadeau

Het einde van het jaar is een mooi moment om je waardering te tonen voor medewerkers en relaties. Ook tijdens de feestdagen is de cadeaukaart, naast het standaard kerstpakket, een populair kerstgeschenk. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past. Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

De Cadeaukaart Barneveld als kerstcadeau is een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Hiermee steun je jouw mede-ondernemers in de regio en de lokale economie.

De Cadeaukaart Barneveld wordt bij voorkeur fysiek in de winkels gebruikt. Kun je het daar echt niet vinden dan is de cadeaukaart nu ook online te besteden in de keuzecadeau webshop.

Cadeaukaart Barneveld cadeaux a la carte

Lokaal heeft het allemaal

Op dit moment kun je met de Cadeaukaart Barneveld al terecht bij ruim 40 verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. 

Kortom: Er is voor elk wat wils.

De Cadeaukaart Barneveld is een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek. Tegelijkertijd steun je de ondernemers die Barneveld zo leuk maken.

Nog meer keuze met Cadeaux à la Carte

Voor nog meer keuzevrijheid combineer je de Cadeaukaart Barneveld met Cadeaux à la Carte. Dit online keuzecadeau biedt een ruim aanbod voor de muziekliefhebber, de keukenprins(es) en de klusser. Maar ook voor de wereldreiziger, de sportieveling en die collega met groene vingers.

Met het keuzecadeau kom je in een webshop terecht waar je de Cadeaukaart Barneveld kunt verzilveren. Perfect voor je werknemers die niet in (de buurt van) Barneveld wonen. Zij kunnen online hun eigen cadeau uitkiezen. Er is keuze uit leuke persoonlijke cadeaus, activiteiten, uitjes tot aan goede doelen. 

Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op het lokale aanbod van de Cadeaukaart Barneveld. Met één cadeaukaart kunnen ontvangers terecht bij plaatselijke ondernemers én in de webshop. Het ultieme keuzecadeau.

Ontvang informatie over de Cadeaukaart Barneveld als kerstcadeau

Interesse? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We helpen je graag verder.

Bestel voor 15 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de cadeaukaarten op tijd verstuurd worden.

cadeaukaart-barneveld-kerst