Veel gestelde vragen

Algemeen

De cadeaukaart is bij diverse winkels in de Gemeente Barneveld te koop. Kijk hier voor een actuele lijst.

Je kunt de kaart bij diverse ondernemers binnen de Gemeente Barneveld kopen. Daarnaast is de kaart online te bestellen. Houd hierbij rekening met een levertijd. Koop hier je kaart.

De hoogte van het bedrag op de Cadeaukaart Gemeente Barneveld kunt u zelf kiezen, maar dient € 10,00 of hoger te zijn.

De Cadeaukaart Gemeente Barneveld is, vanaf aankoop, 2 jaar geldig.

De Cadeaukaart is inwisselbaar bij winkels, horeca, wellness en culturele ondernemers in de Gemeente Barneveld. Ontdek hier bij wie je de Cadeaukaart kunt gebruiken.

De Cadeaukaart hoeft niet in een keer verzilverd te worden, maar kan in gedeeltes bij verschillende ondernemers besteed worden.

Je saldo en geldigheid controleer je eenvoudig hier op de pagina ‘Saldochecker’.

Iedere ondernemer binnen de Gemeente Barneveld kan inwissel- of verkooppunt van de Cadeaukaart Gemeente Barneveld worden. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. Of bekijk hier meer informatie over het aansluiten en jouw voordelen als ondernemer.

Het geld dat door vrijval beschikbaar komt zal, na aftrek van o.a. promotiekosten, statutair ten goede komen aan de deelnemende ondernemers. Lees hier meer over wie wij zijn.

Alle genoemde ondernemers in de categorie webshop accepteren de Cadeaukaart Gemeente Barneveld als betaalmiddel.

Dit kan zowel bij de lokale verkooppunten als online. Houd wel rekening met een langere levertijd om de bestelling klaar te kunnen maken. Koop hier jouw Cadeaukaart.

De Cadeaukaart Gemeente Barneveld heeft veel mogelijkheden. Zo kan deze beperkt worden voor een bepaalde productgroep. (bijv. computer of fiets) . Neem voor meer informatie contact op met [email protected] Vermeld hierbij uw telefoonnummer, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

De Cadeaukaart kan los gegeven worden, maar ook gecombineerd met producten of pakketten van ondernemers. De desbetreffende ondernemer kan de kaart voor u bestellen en toevoegen. Bekijk hier de deelnemende ondernemers.

Heb je een vraag waarop het antwoord niet te vinden is? Dan kun je contact met ons opnemen via mail: [email protected] of telefoon: 088 – 538 70 34. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.